Siiri-koiran elämää

Just another WordPress.com weblog

Hau, kaikki kamut! lokakuu 9, 2006

Filed under: Uncategorized — siiri @ 4:55 pm

Olen iloinen ja lyhytkarvainen collie-tyttö Savosta. Nimeni on Siiri ja olen 2,5 vuotta vanha. On minulla hieno nimikin: Kangasvuokon Easter Festival, mutta kun en ole hienostelevaa tyyppiä, olen mieluummin Siiri. Syntyisin olen siis Hankasalmelta, Kangasvuokon colliet-kennelistä, mutta minut ”adoptoitiin” kahdeksanviikkoisena syvemmälle Savoon ihan kelpo perheeseen. Meitä lyhytkarvaisia collieita sanotaan myös nahkoiksi, mutta sitä nimitystä en ihan ymmärrä. Minun turkkini on kolmivärinen: musta-ruskea-valkoinen (hienostellen tricolor) ja sitä on sentään joka puolella kehoa, toisin kuin muilla perheeni jäsenillä. Niistä kolme on pitkäkarvaista ja kaksi lyhytkarvaisempaa lajia, mutta kaikilla viidellä karvoitusta on lähinnä päässä. Ne vasta nahkoja ovat!
Paras kaverini on espanjanvesikoira Venny. Venny asuu Tampereella, mutta onneksi molempien perheet ovat liikkuvaista sorttia ja tapaamme säännöllisin väliajoin. Venny oli juuri viikonlopun meillä yökylässä ja meillä oli älyttömän hauskaa yhdessä. Ystäväpiiriini kuuluvat myös kultainen noutaja Otto ja kotikissa Eetu, jotka asuvat kaukana Pohjanmaalla. Kurja juttu on se, että näemme ystävieni kanssa aivan liian harvoin. Niinpä päätinkin aloittaa oman blogin, jotta karvaiset kaverini ympäri Suomen voisivat seurata, mitä puuhailen.

Mainokset
 

2 Responses to “Hau, kaikki kamut!”

  1. tiina Says:

    Vennyllä oli myös erityisen hauskaa, eikä koti-ikävästä ollut merkkiäkään!

  2. De que jardins su00e3o estas fotos? Parecem quadros de Monet. poderia me enviar um e-mail confirmando? Vou a Paris daqui a duas semanas. Quero ver. At Click http://pepij.nl/succeaa100645


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s